Fax Media Consulting

Infiintata in anul 2003, FAXMEDIA CONSULTING este un furnizor important de soluţii integrate de training, consultanta si dezvoltare pentru administratia publica si pentru sectorul privat si institutie specializata in organizarea si desfasurarea programelor de formare profesionala pentru adulti cu scopul dezvoltarii organizationale.

Sesiunile de training dezvoltate de companie - INIȚIERE, PERFECȚIONARE, SPECIALIZARE, CALIFICARE - se adreseaza nu numai functionarilor din administratia publica, ci si persoanelor provenite din sistemul privat, somerilor, absolventilor de studii medii si superioare aflati in cautarea unui loc de munca si persoanelor angajate care doresc sa dobandeasca o noua calificare/recalificare in vederea reorientarii in cariera si cre4sterii performantelor profesionala.

Prioritatea companiei este clientul si necesitatile acestuia, de aceea grila programelor de formare si instrumentele de lucru implementate sunt actualizate si imbunatatite in functie de tendintele actuale si de prerogativele europene in vigoare.

Pentru identificarea de noi programe de calificare in concordanta cu piata muncii actuala, Faxmedia Consulting dezvoltă un compartiment dedicat informării, consilierii şi orientării profesionale care sprijina viitorii beneficiari de programe de formare in cresterea performantei si competitivitatii personale si dezvoltarii individuale.

Formare profesionala

Toate programele de formare profesională aflate în grila Faxmedia sunt acreditate de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Datorită specialiştilor, instrumentarului de lucru performant şi a experienţei în domeniu, Faxmedia Consulting a furnizat în ultimii 3 ani soluţii strategice eficiente pentru peste 18.000 de cursanţi, dintre care aproape 5000 certificaţi C.N.F.P.A., în cadrul celor peste 400 de programe de formare.

Lectorii nostri

Programele de formare profesionala organizate de Faxmedia Consulting sunt sustinute de catre specialisti de valoare, cu experienta vasta in domeniile de formare in care sunt acreditati si reale calitati pedagogice.

Proiecte europene

Prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii programelor de formare profesionala, Faxmedia Consulting a dezvoltat şi un departament de analiză instituţională, şi un compartiment de studii şi strategii de formare.

Faxmedia Consulting are în acest moment contracte de formare în cadrul unor proiecte finanțate din fonduri europene pentru Asociatia Comunelor din Romania, pentru Consiliul Județean Caraș, Prefectura Caraș. Incepand din anul 2010 compania a derulat 12 proiecte cu finanțare europeană în domeniul formării în cadrul POSDRU - în calitate de beneficiar și de partener, alături de instituții precum Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, Primăria municipiului Câmpina, Primăria Orașului Comarnic, Băicoi, Bușteni, Urlați, Panciu, județul Vrancea, Seini, județul Maramureș, Găești, județul Dâmbovița, Primaria Comunei Dumesti, judetul Iasi, Fundatia Magdalena Deijs si Asociatia Română a Evaluatorilor și Auditorilor de Mediu ECOIMPACT, Compania SIVECO ROMANIA.

Faxmedia Consulting este acreditat de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova ca furnizor de servicii specializate in servicii de informare si consiliere privind cariera, precum si in servicii de mediere.

Informarea privind piata muncii, stabilirea traseului profesional, evaluarea si autoevaluarea se realizeaza prin autoinformare, prin acordarea de servicii de consiliere individuala sau de grup persoanelor in cautarea unui loc de munca care participa la programele de formare profesionala organizate de companie.

Serviciile de informare, consiliere și orientare profesională sunt desfășurate de către experți cu o bogată practică în studierea și plasarea forței de muncă. Peste 6000 de persoane au beneficiat, până acum, de serviciile oferite cu profesionalism de către compania noastră.

 

 
Free business joomla templates